Консалтинг

Наш чотирирічний досвід на ресторанному ринку й більше десятки успішних, відомих в країні проектів, дає нам можливість і впевненість ділитися кейсами, робочими бізнес-моделями та секретними інструментами і рецептами.

Тобто, у нас є опція консалтингу по створенню нових, унікальних ресторанних концепцій.
Спеціальна робоча група на чолі з Дімою Борисовим розробляє ідею закладу й веде проект до події відкриття, налаштовуючи бізнес-процеси й маркетинг.

Також у нас є п’ять форматів для франчайзингового бізнесу:
Перший в Україні краб хаус і сіфуд бар Crab’s Burger
Ресторан морськ кухні й молюсків Bar Mushly
Дитяче гастрокафе BabyRock
М’ясний ресторан Churrasco Bar
Кафе Chiken Kyiv

За детальнішою інформацією, умовами, портфоліо франшиз і консалтингових проектів звертайтеся до Наталі Ігнатюк, директора напрямку франшизи: natali@borisov.com.ua

UP