Сім’я ресторанів

Сім'я ресторанів Дмитра Борисова об’єднує 9 різних за концепцією та настроєм закладів в Києві, а також різноманітні партнерські проекти в Україні та далеко за її межами. 
 

Кожен із закладів – самобутній: це і демократичний гастрономічний ресторан «Барсук» (саме з нього багато років тому розпочалася історія Сім’ї), і мистецько-гастрономічний простір «Остання Барикада» (об’єднує ресторан сучасної української кухні, музей новітньої історії, майданчик для мистецьких подій, бібліотеку та крамницю книжок і етнічного одягу), азіатський стейк-хаус Oxota na Ovets, одеський ресторан та інтелігентний пивбар «Любчик», рибний ресторан РИБАLOVE, краб-хаус та сіфуд-бар Crabs Burger, ресторан японської перуанської кухні RONIN (тут можна спробувати страви гастрономічної традиції Nikkei), ресторан нової української кухні «Канапа» та дитячі креативні простори BabyRock.
 

Для всіх закладів універсальними є базові цінності – гастрономічний та екологічний підходи.
 

Тут готують «з-під ножа», максимально використовуючи можливості локальних і сезонних продуктів, а шефи й персонал – це експерти і фанати своєї справи.
 

Екологічний підхід також в усьому – у використанні натуральності продуктів, дизайні інтер’єрів, зарядках для електромобілів, так і у ставленні до роботи й життя, до гостей та, звісно, до власної команди. 


UP