Смачні сніданки у великому місті

Ранок, сповнений яскравих емоцій, - запорука продуктивного дня. Маємо для вас декілька гастрономічних сценаріїв, які обов’язково будуть вам до вподоби.

Наприклад, Ви працюєте на  Воздвиженці або ж неподалік.  Незадовго до роботи знайдіть час на смачний сніданок у GASTROROCK  або Oxota Na Ovets.

В оновленому українському гастрономічному пабі GASTROROCK вам запропонують один з шести цікавих варіантів:

- Бездоганні яйця-пашот та приготовані у печі тости з зеленим маслом, курячим рулетом та листям шпинату. Страва подається разом із запашним соусом на основі витриманого сиру, білого вина та сметани;

- Дієтична, але дуже смачна вівсянка з насінням льону та соняшника, горіхами, родзинками та сезонними ягодами;

Шакшука – приготовані за технологією sous vide яйця-пашот в соусі на основі томатів, солодкого перцю та горіхової пасти;

Фірмові сирники GASTROROCK, які готуються із манки, а не зі звичного борошна. Подаються зі сметаною та запашним горіховим джемом, ідеально пасують до чашки какао;

-Ніжна кров’янка sous vide зі шкварками та цибулею, подається з легким скремблом з трьох яєць;
-Топлене у печі молоко зі свіжими сезонними ягодами.

Будь-яка із запропонованих страв + фреш + чай/кава/какао – 69 гривень. З 7 ранку чекаємо на вас – у просторих залах або ж на затишному патіо GASTROROCK.

В азіатському стейкхаусі Oxota Na Ovets з 10:00 до 12:00 для Вас приготують ніжний скрембл з гребінцем (137 гривень), дуже смачну вівсянку з фініками (67 гривень) або ж порцію запашних сирників з інжирним варенням (75 гривень). Для всіх, хто полюбляє починати ранок з омлету або ж яєчні, запропонують декілька небанальних комбінацій. Омлет з креветками, свіжим лососем та блакитним сиром (137 гривень) або традиційнаяєчня з беконом, томатами та цибулею (65 гривень)? Обираєте ви, а ми відповідаємо за те, щоб будь-яка страва була приготована бездоганно.

Якщо на ранок у вас запланована ділова зустріч, сніданок у ресторані нової української кухні «Канапа» буде чудовою ідеєю. З 10:00 до 12:00 всього за 79 гривень для Вас приготують яєчню зі смаженими скибками копченого сала, карпатською соленою бринзою, стиглими томатами та лісовими грибами або ж вареники з вишнями чи улюблені сирники з родзинкамиягідним соусом та сметаною. Також з радістю пригостимо кашею (на вибір – з білої або зеленої гречки, манної крупи або ж вівсяних пластівців) з яблуками, медом та горіхами. А  тих, хто полюбляє традиційні українські рецепти, приємно здивуємо пряженим у печі молоком з пампушками та ягідним джемом.

Сніданок у «Барсуці» -  смачно, комфортно, по-європейськи. Трохи затишку посеред бізнесового Печерська. Тут готують ідеальні яйця Бенедикт, що подаються на хрустких грінках під вершково-сирним соусом зі слайдами бекону або ж лососем гравлакс. Одна з найбільш популярних ранкових страв цього літа – круасан з домашнім сиром та свіжими ягодами. Для поціновувачів класичних сніданків приготуємо омлет або яєчню з беконом та овочами, вівсянку з яблуками та корицею або ж ніжні сирники з родзинками.

Нехай ранок буде по-справжньому добрим.