Oxota na Ovets: полювання на літні смаки

Коли місто потерпає від спеки, в Oxota na Ovets неодмінно затишно, прохолодно та, звісно, смачно. І так радісно, сидячи в просторій залі або ж на літній терасі, полювати на нові смаки, куштувати нові страви із захопленням мандрівників, що вирушають на пошуки нових земель.

Літнє меню Oxota na Ovets поєднує азійську витонченість та пристрасть. Натуральний смак ідеально свіжих продуктів та цікаві соуси - саме той баланс, на який ми чекали.

Тож, вирушаємо.

* Сашимі з креветки - 155 гривень, сашимі з вугра - 127 гривень

В суто японському стилі, підкреслюючи смак свіжих морепродуктів, подаємо нові сашимі (вугор, креветка, тунець, лосось та гребінець) та суші (морський гребінець, восьминіг, тигрова креветка).

*Суші: тигрова креветка - 85 гривень, морський гребінець - 95 гривень, восьминіг - 65 гривень

Легкі на ніжні спрінг роли з крабом, пекінською капустою, овочами та тайським соусом – рішення універсальне та безпрограшне.

Доповнили цікавими ідеями колекцію салатів: із задоволенням тепер готуємо для вас салат з качкою по-пекінські та помело, а також не менш смачний варіант – салат з восьминогом, помідорами-чилі та пак-чоєм.

*Спрінг роли з крабом - 275 гривень, салат з восьминогом - 285 гривень, салат з качкої по-пекінські - 195 гривень

Ростбіф в азіатському стилі – новий погляд на класику. І, якщо відверто, нам він дуже подобається. До речі, ця страва – чудовий привід для келиха доброго червоного вина, навіть якщо надворі літо.

Запечений баклажан – один з фаворитів цього сезону. Неймовірно ніжний за текстурою на смаком, він чудово поєднується з солоною, дещо пікантною, стружкою тунця, що є базовим інгредієнтом безлічі азійських страв.

*Баклажан bonito - 95 гривень

Серед супів беззаперечним фаворитом вважаємо холодний корейський суп куксі, який ми подаємо в льодовій тарілці с живими квітами. Заливаємо ростбіф, омлет, локшину та овочі розсолом кімчі та смакуємо вдосталь. Порції – величезні, смак – вражаючий.

Гарбузовий том ям полюбляємо за те, що він чудово смакує і гарячим (класичний варіант), і льодяним (доречний варіант для літньої спеки).

Страви розділу WOK теж доповнилися цікавими новинками: тепер подаємо свинину WOK з деревними грибами, пак-чоєм та кисло-солодким соусом, а також восьминога WOK з овочами.

Дорадо тепер готуємо щонайменше трьома способами: на robata-грилі, запікаємо в бананових листях та відварюємо з овочами.

Продовжуємо експериментувати з бургерами-альбіносами: на цей раз ніжну парову рисову булочку поєднуємо з м’ясом лобстера та сиром. Подаємо з картоплею та соусом чилі-гарлік.

* Восьминіг з овочами WOK - 285 гривень, бургер-альбінос (2 штуки) з лобстером, картоплею фрі та соусом чилі-гарлік - 350 гривень, ростбіф в азіатському стилі - 155 гривень

На десерт – японські моті: кульки тонкого рисового тіста з морозивом та зеленим чаєм, пелюстками сакури або соковитим манго.

* Моті - 115 гривень

Крім того, тепер ми готуємо для вас raw-десерти з суперфудами: кейк з манго, чорницею та ваніллю і не менш смачний кейк з лаймом та зеленим чаєм.

Нехай добре смакує! Вже за кілька днів розповімо більше про нову лінійку стейків з преміальних отрубів витриманої української яловичини.

Бронювання столиків: 067 406 4156
Воздвиженська, 10Б

UP