ДІМА БОРИСОВ

 

 

ДІМА БОРИСОВ

Власник і бренд-шеф одноіменної мережі ресторанів. Прийшов у гастрономію свідомо, продавши рекламний бізнес. Починав із легендарного гастро-бару «Барсук», який популярний до сьогодні й відкрив киянам формат демократичного ресторану, куди ходять їсти, а не вигулювати одяг.

Зараз у Сім’ї дев’ять самобутніх ресторанів у Києві з різними кухнями – від азіатської до нової української, два партнерські заклади у Львові та Одесі й два ресторани в Іспанії. 
Каже, що готувати навчився у бабусі. «Присів» на кухню з юних років і до сих пір можете зустріти його на відкритих кухнях своїх ресторанів. Фанат екологічного підходу – в продуктах, технці, ставленні до життя. Одружений, виховує чьотирьох діток. 

UP