Нова українська кухня

ADDRESS

Kyiv, 19a Andriyivsʹkyy uzviz str,
On map

CONTACTS

(044) 425 45 48, (068) 044 30 50
manager@kanapa-restaurant.kiev.ua

WORKING TIME

From 10:00 to 24:00

Канапа

Як ми працюємо над розвитком нової української кухні? Досліджуємо аутентичні рецепти, застосовуємо сучасні технології (в тому числі – техніки, притаманні для молекулярної кухні), обираємо найкращі локальні продукти та створюємо страви, які дарують новий гастрономічний досвід.
Щосезону вирушаємо в експедиції, подорожуємо фермами та відкриваємо для себе нові смаки.
Щосезону створюємо дегустаційні сети, які репрезентують наше бачення сучасної української гастрономії.
Ми мріємо про те, щоб через подив та чуттєву насолоду якомога більше людей в Україні і у світі захоплювалися українською культурою. Для зістрічей з вами ми обрали надзвичайне місце: “Канапа” знаходиться в легендарній частині міста, в збереженій дерев’яній будiвлі ХІХ столiття з камінним залом. Формат “ресторан-салон” означає те, що тут регулярно відбуваються камерні концерти авангардної української музики. В інтер’єрі – змінні експозиції художників, посуд – сучасна авторська кераміка. Маємо лавку гастрономічних сувенірів, аби ви могли ділитися смачними враженнями з найдорожчими.

  • 2013 рік - створення “Канапи”
  • 2015 рік - шеф-кухар “Канапи” Ярослав Артюх потрапляє до регіонального фіналу San Pellegrino Young Chef
  • 2016 рік - “Канапа” отримує премію “Сіль”, як “Найкращий ресторан української кухні”, Kyiv Tourism Awards та низку інших нагород
  • 2017 рік - ресторан “Канапа” відкривається у Варшаві.

Сніданки на Андріївському узвозі

 

"Канапа" частує сніданками щодня з 10.00 до 12.00. Обирайте за 128 гривень паштет з печінки цесарки та фазану зі свіжоспеченим хлібом та яєшню зі скибками копченого сала, солоною бринзою, томатами та грибами або устриці з келихом ігристого або ж кашу з яблуками, горіхами та медом та склянку пряженого молока з печі. 

Великий український обід на Андріївському узвозі

 

Щодня з 12.00 до 16.00 подаємо великі українські обіди з трьома видами закусок, першою та основною стравами, напоями та кошиком свіжосеченого хлібу. Приклади: паштет з печінки цесарки та фазану, форшмак, малосоли (огірок, пелюстки капусти), навар з півня, полтавські галушки з індичкою, морс, хліб або ж rав'яр оселедця з зеленим маслом, квашена капуста, філе оселедця з картоплею та червоною цибулею, зелений борщ, печеня з яловичиною, морс та хліб. Щодня дивіться актуальне меню обіду тут.

 

Музичні салони

 

Сучасна українська музика - по четвергах та п'ятницях. Детальний розклад концертів можна знайти тут

Зали для банкетів, фуршетів, родинних та корпоративних свят

 

Події - для 110 - 120 гостей. Камінна зала - для 40 гостей. Зал "Буржуа" - для 50-70 гостей. 

Cork fee

 

98 гривень - за пляшку вина.

Kids friendly

 

Завжди раді гостям з малечею. Для найменших маємо дитячі стільчики. Пеленальний столик. 

Інклюзивність

 

Зручний заїзд та адаптований санвузол.

Pets friendly

 

Всі ресторани Сім'ї - pets friendly. Із задоволенням зустрічаємо гостей з чотирилапими друзями.

3D tour

Contacts

Partners



UP